Rahmiye İlkokulu

Vizyon: Geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır

Misyon: Sağlam karakterli, dürüst, vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, sorgulayıcı, özerk, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek için varız.

Başarılar: özel erkul koleji matematik olimpiyatlarında 4.sınıf öğrencimiz Alparslan KOLAY BRONZ madalya kazanmaıştır.

Saatler: ders başlama: 09:00 ders bitiş: 14:50
Isınma: doğalgaz-kalorifer
Yabancı Dil: İNGLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: OKULUMUZDA İKİ ANASINIFI OLUP İLKOKUL VE ORTAOKUL AYNI BİNADADIR

Telefon - 0262 3493435

WEB - https://rahmiyeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KOCAELİ KARTEPE RAHMİYE MAH.İZMİT CAD.TABİAT SOK.NO3

Öğretim Şekli :tam gün(İLKOKUL ORTAOKUL AYNI BİNADA)

Yerleşim Yeri - Rahmiye Köyü, Kocaeli ilinin Kartepe ilçesine bağlı bir ova köydür. (10.07.2004 Yılında çıkarılan Büyükşehir Belediyeleri kanunu gereğince köy tüzel kişiliği kaldırılmış ve mahalle olmuştur). Merkeze uzaklığı 11 km’dir. Nüfüsü yaklaşık 4000, yüzölçümü ise askeri alan ile birlikte 6000 dönüm civarındadır. Doğuda Suadiye,batıda Kullar, güneyde Arslanbey,Karatepe,Doğantepe, kuzeyde ise Köseköy ve Sarımeşe ile komşudur. Güney, güney-batı istikametindeki Samanlı dağları eteklerindedir.

Adres - KOCAELİ KARTEPE RAHMİYE MAH.İZMİT CAD.TABİAT SOK.NO3

Ulaşım izmit merkezinden ARSLANBEY-ATAKENT-RAHMİYE yazan 201 ve 202 numaralı otobuslerle okula gelinebilir yine aynı şekilde okuldan izmit merkeze gidilebilir.otobüsler 10 ar dakika aralıklarla hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık izmit merkeze 10 km kartepe ilçe merkezine 4 km uzaklıktadır.